Ardei pentru iarna (reteta Motan)

de MotanLaOale in Conserve, 16 Sep 2012 | 7136 vizualizari

 

Eu pun ardei pentru mancare si ciorbe in congeletor.

 

INGREDIENTE

  • ardei de toate culorile
  • pungi de plastic
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei pentru iarna (reteta Motan):

Ardeii se spala si se curata de samburi si nervuri (se taie in doua sa fie mai usor).

Se spala din nou si se pun cu cavitatea in jos sa se scurga.

Se taie fasii si apoi patratele.

Se pune la foc o oala mai mare cu apa trei sfertiri. (apa simpla)

Cand clocoteste se pun ardeii tocati si cand da iar in clocot se lasa un minut si se stinge focul.

Se scot intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga si sa se raceasca.

Se pun in pungi de plastic. Eu le pun sub forma de placa deoarece este mai usor sa tai din ea cat imi trebuie.

Se pun in congeletor si se consuma iarna la preparate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei pentru iarna (reteta Motan)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

MotanLaOale 1

19.09.2012, 22:07

mihaelar63 1

20.09.2012, 09:30

Si eu pun dar neopariti

MotanLaOale 1

20.09.2012, 10:26

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei copt la borcan